Campings

Op Ameland zijn meerdere campings te vinden, om te kamperen of te verblijven in luxe huisjes of stacaravans. Daarnaast heeft Ameland ook vakantieboerderijen voor grotere groepen. Kijk op de speciale hotelpagina voor de diverse hotels van het eiland.

Vliegeren, de zonsondergang afwachten. En dan, thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater Uw basis voor een eindeloze vakantie op ons mooie Ameland.

Camping Duinoord is een prachtige plek om Ameland te beleven. Ameland is fietsen door de duinen, schelpen zoeken met het gezin en genieten midden in de natuur.

Camping Kiekduun. Zoek alvast het mooiste plekje uit op onze camping! Tour bekijken. Buren Ameland.

Camping Roosdunen bevindt zich in Ballum op Ameland en beschikt over mooi gelegen kampeerplaatsen, moderne verhuurchalets en compleet ingerichte tenten

Kampeerboerderij ’t Noorderlicht ligt aan de rand van het dorp Buren en is ingericht voor groepen tot 70 personen. Nadat in 2001 een bijgebouw met 5 luxe kamers met douche, toilet en wastafel, keukenblok met 4-pits kookplaat en koelkast werd gerealiseerd, is in 2009 het oude deel compleet herbouwd.

Groepsaccommodatie Blierherne is gehuisvest in een prachtig gebouw uit 2010, heel fraai gelegen tussen de dorpen Nes en Buren. Gemakkelijk te bereiken en rustig gelegen in een prachtig duingebied, De Vleijen. Blierherne is het gehele jaar te huur door kleine en grote groepen. Er is geen inwonend beheerder, dus u bent helemaal zelf baas. Vele groepen komen jaar na jaar terug.

De oude karakteristieke boerderij van de Kiewiet’s Hoeve is van buiten geheel gerenoveerd in oude stijl maar van binnen omgebouwd tot een ruime, moderne groepsaccommodatie. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen van minimaal 30 personen tot een maximum van 60 personen.

Kamperen op natuurkampeerterrein Middelpôlle, dat is ontwaken met de geluiden van vogels. De konijnen huppelen regelmatig rondom de tent. De kans is erg groot dat je in de ochtend- of avonduren van alles om je tent heen hoort. Wat wil je nog meer! Je ervaart het allemaal op de Middelpôlle op Ameland.

Kampeerboerderij “Ritskemoei” is uitermate geschikt voor groepsvakantie’s zoals schoolreisjes, verenigingsuitjes, personeelsreisjes of familie-uitjes. Daarnaast biedt onze accommodatie ook
vele faciliteiten voor hulpbehoevenden en/of mindervaliden zoals
aangepaste douche- en toiletfaciliteiten en comfortabele, verrijdbare en verstelbare bedden.

De gezellige, comfortabele kampeerboerderijen van Boerezwaluw zijn voorzien van ruime keukens, heeft een groot speelveld -met barbecue mogelijkheid- en zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vereniging of personeel-uitjes, familie-uitjes, schoolreisjes of andere groepsreizen.

Paasduin groepsaccommodaties ligt op steenworp afstand van centrum Nes en recreatie gebied “De Vleijen”. Binnen 1,5 kilometer bent u op het strand en of in het bos. Daarnaast is Paasduin zo’n 15 minuten lopen vanaf de boot.

B&B Rose Cottage, is gelegen in een rustige buitenwijk van Nes. Op 5 min loopafstand van bruisende centrum, met restaurants, café’s, luxe terrassen en mooie winkels. De afstand tot de veerhaven is 1400 mtr. Het mooie strand van Nes is op 2400 mtr.

De afstand tussen de “Albatros” en het Noordzeestrand is slechts 900 meter en naar het Wad maar 200 meter. De dorpen Nes en Ballum liggen op een steenworp afstand. Het groepsverblijf biedt plaats aan groepen tot maximaal 100 personen en beschikt over een groot speelterrein.

De Hollumer Trap is een gezellige, eenvoudige groepsaccommodatie, vrij gelegen tussen Hollum en Ballum op Ameland. Vanaf de Hollumer Trap rijden we tochten te paard van 2 tot ongeveer 4 uur. Deze tochten zijn voor beginners als gevorderden.


campings